Analisi i Assessorament Web

A Ecoimpact System, treballem perquè tu tinguis feina. Som conscients que Internet és un mon que tothom coneix. Segur? La garantia d’èxit no la dona només la imatge que presenta el teu web, sinó que cal treballar cada racó de la pàgina.

Si ja disposes d’una pàgina web i no estàs segur que sigui del tot rentable, si creus que no aprofites del tot aquesta eina de venta i que penses que si no la tinguessis l’únic que perdries son les www. de la teva targeta de visita, presenta’ns-la. Comprovarem si la programació del teu web correspon amb un resultat d’èxit, si està prou optimitzada, si és actual, si utilitza tots els recursos que ofereixen els diferents programes de creació web, si s’adapta als estàndards internacionals i és accessible a l’usuari.

En canvi, si no disposes de pàgina web i necessites assessorament tant de disseny com del resultat que un bon web pot donar, et presentarem alguns dels nostres projectes, com els hem fet, quins resultats han donat i si no t’encaixa cap d’ells, te’l fem a mida! Explica’ns fins on vols arribar i nosaltres t’obrirem el camí.

Descobreix-nos a http://www.ecoimpactsystem.com

Aquesta entrada s'ha publicat en Assessorament Web, Profesionales i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari